SoMe Business Academy

Til virksomheder som ønsker at sælge mere med Instagram og få styr på deres online strategi 🚀 

Hej! Mit navn er Josefine Bak 👩🏼‍💻


Jeg står bag SoMe Learn, og de sidste 6 år har jeg arbejdet med sociale medier 💻

Min mission med SoMe Business Academy er at hjælpe dig med at få styr på din online strategi på Instagram, så du kan komme i gang med at sælge dine produkter/ydelser helt organisk 🚀

Som virksomhed er det enormt vigtigt at have en målrettet strategi på Instagram, hvis man gerne vil opbygge en stor følgerbase og skabe salg. Instagram er et fantastisk medie at sælge sine produkter og ydelser på, og det er bestemt ikke for sent at starte!

SoMe Business Academy vil tage dit med i alt fra opsætningen af din Instagram profil til at skabe dine første salg uden brug af betalte annoncer.

Nåeeh ja.. Relevant uddannelse?

Selvom min erfaring fra de sidste 6 år klart vægter højeste her!

Titler.. Finansøkonom, PBA Sportsmanagement & PBA Innovation og Entrepreneurship.

Lyder disse scenarier som noget for dig?


Forestil dig.. At du kan bruge din Instagram profil til at sælge dine produkter og/eller ydelser helt organisk.

Forestil dig.. At du har styr på din online strategi, og kan kommunikere dit budskab til din målgruppe 110 %.

Forestil dig.. At skabe lækkert content som kan sælge dine produkter og/eller ydelser på den bedste måde.

Forestil dig.. At have styr på Influencer Marketing - så du kan få det optimale ud af dine samarbejder.


Forløbets struktur og indhold:

SoMe Business Academy varer 5 uger, hvor du veksler mellem online lektioner, opgaver og eventuelt sparring (hvis du tilkøber 1:1 coaching).

UGE 1: Online strategi

I første uge skal I have om online strategi og branding, hvor der sættes mål for jeres virksomhed og den kommende periode.

UGE 2: Forståelse for Instagram

I anden uge skal I have om alt fra aktiviteten på Instagram til at forstå Instagram's algoritme. Det sikrer, at I får det mest optimale ud af jeres færden på Instagram.

UGE 3: Visuel identitet

I tredje uge vil der være fokus på jeres visuelle identitet, så I kan få optimeret jeres profil. I vil også få indsigt i brug af jeres Instagram Insights, så I blandt andet kan lære jeres følgere/målgruppe bedre at kende.

UGE 4: Influencer Marketing

I fjerde uge vil der være fokus på content udarbejdelsen samt Influencer Marketing. Der vil være tips og tricks til at udarbejde professionelt content samt indsigt i, hvad der trender. I vil få viden omkring Influencer Marketing fra A-Z, så I kan få det mest optimale ud af jeres samarbejder med Influenter. Derudover, vil I modtage udkast og eksempler til alt I skal bruge i processen.

UGE 5: Social Selling

I den sidste uge på forløbet vil der væres fokus på, hvordan du sælger dine produkter og/eller ydelser på den bedste måde. Du vil få indblik i, hvordan du kan formidle dine budskaber samt skabe mest værdi for dine kunder / din målgruppe. Til sidst vil vi komme omkring brug af andre SoMe platforme, så du ved hvilke sociale medier, der passer til netop din virksomhed.

Der vil I forløbet indgå en 5 ugers dagsplan, en 5 ugers aktivitetsplan samt eksempler på de ting som snakkes om i forløbet.

Det får du:

5 ugers forløb

10 online lektioner 

Adgang til kursus: “Succes med IG Reels” (værdi 1.099 kr.)

5 ugers dagsplan 

Aktivitetsplan 

Eksempel på content plan

Eksempel på mail udkast og brief til brug af Influencer Marketing

Ved tilkøb af personlig 1:1 coaching ved betaling:

+ 1 x 30 min. samtale (opstarts samtale med 1:1 dialog omkring den pågældende platform)

+ 1:1 skriftlig coaching: Svar på spørgsmål via mail og Instagram i de 5 uger

Prisen for forløbet er 5.000 kr. inkl. moms. og tilkøb af 1:1 coaching koster 3.500 kr. inkl. moms. Du kan vælge at betale upfront eller over 2 måneder.

Få en uforpligtende samtale!

Få en afklaringssamtale og find ud af, om forløbet er noget for dig 📞 Du vil modtage en SMS før opkaldet, hvor vi aftaler en tid.